Nyheter ! Boken "Mediumskap i Vardagen"

Äntligen!

 

En bok skriven av Eva Mandelkvist

 

Mediumskap i vardagen- Andlighet för vanligt folk

 

Det är en ovanlig bok så till vida att den inte är skriven av ett professionellt medium, utan av en helt vanlig och nyfiken dalkulla som inte tror ett ögonblick på att det finns osaliga andar som behöver hjälpas in i ljuset. Istället har jag gått mediumskapet på djupet och funnit att det är något otroligt vackert och något som många människor kan tillämpa. Världen behöver inte fler självutnämnda medium, världen behöver fler vardagsmedium som kan skapa mirakel i vardagen.

 

Jag har gått massor av kurser och lärt mig att ge healing, att länka till andevärlden, gå ner i trans samt hålla seanser och privatsittningar. Jag har övat på att läsa av människors auror och att tyda budskapen. Kort och gott, jag har gått massor av hantverkarkurser för medium. Men vad ska jag med det till som marknadsföringskonsult, mamma, maka, kollega eller väninna?

 

 

Jag bestämde mig för att undersöka om det finns en plats för mediumskap i vardagen och om det finns en andlighet som passar vanligt folk.

 

Det här är ingen "så här blir du ett medium"-bok, utan berör andlighet utifrån olika perspektiv för att du själv ska se potentialen i det. Boken beskriver även vad du kan förvänta dig av ett professionellt medium.

 

Boken bygger på en övertygelse om att vi alla kan dra nytta av och samarbeta med den intelligens som finns och jobbar med oss, och förhoppningsvis både förstå oss själva och andra bättre. Kanske upptäcker du precis som jag, att du är andligare än du trodde.

 

Du som vill behålla mystiken, älskar spökprogram på teve och tror att det finns människor som är utvalda att hjälpa andar in i ljuset, du kommer antagligen att bli ganska besviken för det här är boken som klär av alla mirakel.

 

I boken medverkar Mia Ottosson, välkänt medium och lärare i mediumskap och Carina Tanaskovic, som tillsammans med Mia verkar för mer sunt förnuft i den mediala branschen.

 

 

Finns att köpa hos Speak of Spirit, Bokus.com och vardagsmediumskap.se om ni vill ha den signerad