Psychic Art & Encaustic Vax

Psychic Art, Auragraph och Encaustic Vax

 

 

Psychic Art är när mediumet blir inspirerd av sin andlige konstnär och på så sätt kan göra porträtt av de anhöriga som gått över på andra sidan.

Dessa två bilder har Mia gjort för några år sedan och den översta damen var igenkänd på en demonstration.

Den undre bilden är en sk Guide till en elev till henne. Dessa porträtt har gjorts utan stress i hemmiljö och i dag målar Mia direkt på plats under sina demonstrationer.

 

Psychic Art är inte så vanligt även om Mia försöker uppmuntra många elever att använda sin konstnärliga förmåga.

 

Det finns väl knappast några bättre bevis än när man får en riktigt bra bevisförande länk från någon anhörig och sedan att man känner igen bilden på den man länkat med. Inga tvivel då om att de lever vidare efter sin sk död.

 

Mia är självlärd och kunde faktiskt inte måla överhuvud taget vilket hon visar upp på sina kurser som hon har. Hon har sparat sina gamla tafatta försök till porträtt för att nu kunna visa och ge hopp åt alla andra som tror att de många gånger inte har vad som krävs.

 

Framför allt krävs det tålamod och träning, träning, träning.

 

För att gå en kurs i psychic art behöver du inte vara konstnärlig utan Mia guidar dig steg för steg och alla som går kursen är faktiskt förvånade över vad de lyckas åstadkomma under dem.

 

 

 

 

 

 

Till vänster ser ni en klassisk Auragraph som Mia har gjort, det finns inga regler för hur målandet skall gå till utan mediumet använder till största del sin Psychic förmåga och tolkar färgerna de uppfattar i klientens aura. Sedan sätter mediumet sin egna konstnärliga touch och och gör en unik och speciell bild med tolkning just för klienten.

 

De flesta auragrapher är gjorda med torrpastell men det finns många som använder andra material också som tex, vattenfärg, färgpennor och tusch.

 

Bilden längst ner är ingen klassisk Encaustic vax bild uten den är gjord på tavelduk. Vanligtvis och speciellt i början när man lär sig använder man sig oftast av ett specialpapper som liknar fotopapper men är lite tjockare för att klara värmnen. Dessa använder Mia när hon gör auragrapher i dag och oftast blir det landskap i färgerna från klientens aura. (se bild på startsidan)

 

Hon demonsterar tekniken på sina demonstrationer och spirituella kvällar samt har kurser i alla dessa former.

 

Att använda Encaustic vax inom det mediala var Mia först med i Sverige att introducera men nu är det många duktiga medium och konstnärliga förmågor som använder det. Förutom att det är roligt för mediumet är det oftast en mycket uppskattad gåva att få om man som klient fått en bra sittning.

 

Många av Mias elever använder detta som ett komplement i dag i deras mediala arbete.