Om

Bli inte skrämd av ordet Mediumkurs!

Alla har en förmåga som går att utveckla, sedan beror det på vad man vill göra med den. Om du har varit nyfiken men tvekar pga av tankar som: jag har nog inte vad som krävs och jag kan nog inte mmDags att sluta med det. Det här är för alla som vill förändra sina liv till något positivt och kanske börja leva och inte bara existera.​

 

Mina kurser är för alla som har ett intresse för andevärlden. För dig som bara vill ha det för din egen skull. För dig som vill utveckla dina förmågor så att du kan arbeta med dem. För dig som vill ha det som hobby. Oavsett vad du tänkt dig så kommer du som väljer att börja utveckla dina förmågor att förändra ditt liv och det till det positiva.

 

Om du vill ha mer information så tveka inte att prata med Mia. Det finns inga dumma frågor. För er som är intresserade av en gedigen utbildning och en certifiering är Mias mål är att få fram kompetenta medium som kan hålla en god kvalité samt kunna ge trovärdiga bevis på att livet går vidare efter döden.

 

Dessa certifieringar kommer endast att göras i "Speak of Spirits" regi. Läs mer på Speak of Spirits hemsida.

Hon föredrar att jobba med mindre grupper med max 16 pers, då hon tycker att det är viktigt att var och en får den hjälp de behöver. Vi kommer att fokusera mycket på din personlighet så att den lyfter fram dina förmågor och ditt unika sätt att jobba. Individualitet och glädje är något som vi tycker är viktigt på våra kurser jämsides med hårt arbete.

 

Mia har lika stor glädje att få igång nybörjare som att stretcha redan arbetande medium. Kurser med Mia i Mediumskap och Psychic Art, annordnas på flera orter. Vi kommer att fokusera mycket på att eleverna lär sig hur informationen från andevärlden kan användas för bevisföring på privatsittningar och på plattformen. Det svåra är inte att ta emot information, utan vad vi gör med den, och hur vi som medium på bästa möjliga sätt kan och vågar tolka informationen.

 

Eleverna kommer också att lära sig skillnaden på psychic energi och mediumistisk energi. Psychic energi är information som kommer från klientens egen aura eller själ, där all information om klienten finns lagrad och som vi inte behöver andevärlden till hjälp för att få fram, det kallas att använda våran psychic förmåga eller att läsa av personen som vi alla gör mer eller mindre. Tyvärr så finns det många medium som arbetar med sin psychic förmåga för att bevisa att andevärlden existerar, ofta p.g.a brist på kunskap. Denna psychic förmåga skiljer sig från våran mediumistiska förmåga på så sett att när vi använder våran mediumistiska förmåga, så ger vi information om kontakten ifrån andevärlden och genom specifika detaljer om kontakten ifråga kan vi därigenom bevisa för klienten vem kontakten är.

Först därefter kan vi ge ett meddelande ifrån kontakten.

 

Varje kursdag börjar Mia i regel med ett litet föredrag samt att ni få lära er att sitta i kraften. Kunskap är som sagt viktigt och dessa kan innehålla tex:​

 

Skillnad på psychic och mediumistisk energi

Guidernas betydelse,

Utmaningar inom mediumskapetInspiration inom de olika områdena,

Färger och auranFilosofi

De 7 principerna och spiritualismenBevisföring

Etik och moral

Medial demonstration / privatsittning

Personlig och andlig utveckling

Psychic art

Trans

Healing

Meditation och att bygga upp vår egen kraft

 

För att hjälpa er under utbildningens gång, så annordnas tillfällen med storseans och privatsittningar med elever. Mia och Speak of Spirit har färdigställt ett kurskompendium som varje elev ska kunna få tillgång till som går sin utbildning under henne eller Speak of Spirit.

 

För att bli certifierad under Speak of Spirit utvärderar de eleven efter SNU´s kriterier så det krävs arbete och träning vid sidan om kurserna.​ För mer information ta kontakt med ansvarig på respektive ställe som arbetar inom Speak of Spirit.

 

OBS: För elever som startade sin utbildning hos Mia innan hon drog igång Speak of Spirit och pratade med henne och fick klartecken om certifiering under henne själv så kommer hon naturligtvis fortsätta sin träning för dem och fullfölja deras resa och utbildning mot deras certifikat.

 

Certificat in public speaking & demonstrating